U IZBORNOJ NOĆI

Bartulicu je u crvenom Ferrariju u stožer DP-a dovezao čovjek osuđen za pokušaj ubojstva

Zagreb: Bartulica u stožeru Domovinskog pokreta slavio s kolegama i održao govor
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/5
11.06.2024.
u 22:09

Novoizabrani europarlamentarac Stephen Nikola Bartulica stigao je u izbornoj noći u stožer Domovinskog pokreta u luksuznom automobilu za kojeg je kazao kako nije njegov

Stephen Nikola Bartulica osvojio je mandat u Europskom parlamentu te u stožeru Domovinskog pokreta u izbornoj noći održao emotivan govor u kojem je istaknuo kako će biti "glas običnih ljudi". U stožer stranke te je večeri stigao u crvenom Ferrariju za kojeg je kasnije kazao kako nije njegov. 

"To nije moj auto. To je jedna gesta nekih ljudi koji su bili uz mene u sve ovo vrijeme kad je bilo teško i htjeli su na neki način pokazati poštovanje", rekao je Bartulica u ponedjeljak u emisiji "Otvoreno" HRT-a. Uz to, dodao je kako je to bila poruka usmjerena onima koji njega i njegovu obitelj zlostavljaju u medijskom prostoru.

Bartulica nije vozio luksuzni automobil u izbornoj noći. Vozio ga je, prema pisanju portala Index, "višestruko osuđivani kriminalac Ivko Marić koji je, između ostalog, osuđen i za pokušaj ubojstva". Naime, Index piše da je u posjedu presude zagrebačkog Županijskog suda iz listopada 2013. prema kojoj je Marić osuđen za pokušaj ubojstva i tešku tjelesnu ozljedu u pokušaju te osuđen na kaznu zatvora od četiri godine i tri mjeseca. On je, kako je navedeno u presudi, krajem srpnja 2011. godine u Jalševcu Nartskom muškarca ubo u leđa te mu zadao ozljedu opasnu po život. 

Gospodina Bartulicu pokušali smo večeras telefonski kontaktirati, no mobitel mu je bio isključen. Upit smo uputili i Domovinskom pokretu te ćemo komentar objaviti kada ga zaprimimo. 

 

VIDEO Ferrari u kojem je Bartulica došao u stožer DP-a

 

Komentara 40

HI
Hrvat iz Prigorja
23:12 11.06.2024.

A kako taj Index uvjek ima presudu ili dokumente što su prikupljale tajne službe? Imam dojam da taj portal paravan bivših tajnih službi i protiv hr djelovanje

NI
nikola612
23:10 11.06.2024.

Bartulica vadi mast komunjarskoj, antihrvatskoj gamadi, otvara se knjiga lustracije komunjarskih zločina.

DI
dino85
22:49 11.06.2024.

Ako je u pitanju stvarno kriminalac s Ferarijem, onda je Barzulica dotako dno dna. Ferari i nije tako bitan, obična sitna provokacija, ali društvo u Ferariju je već upitno. Na potezi su DP-ovci, jer ovo je prevršilo svaku mjeru dobrog ukusa. Hoćeli novinari ponovo biti krivi što nam serviraju istinu. Jeli muljao s imovinskom, je, sad je stvarno jako bitno da se razsvjetli tko je stvarno vozač.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije