Baš je poseban gušt svaki put kad jogunasti četnik iz Gline dođe u Hrvatsku

15.10.2024. u 15:01

Trebalo bi istražiti kakva je tajna sila djelovala na ministra Grlića Radmana da sam sebe demantira. Očito je možda, predmnijevamo s obzirom na ponašanje, na njega utjecao moćni ruski "pjesnik" Sergej Lavrov

Ključne riječi

Komentara 30

Avatar Looney Tunes
Looney Tunes
15:14 15.10.2024.

Ljudi i mediji to komentiraju iz slijepe mržnje prema HDZ-u. No činjenica je da Vučić može doći u Hrvatsku SAMO kad je pozvan. Činjenica je da je morao sjesti s predsjednicom Kosova i progutati njen potpis kao predsjednice Kosova iakoo tvrdi da je Kosovo "deo Srbije". Činjenica je i da se morao opet javno izjasniti o neuvođenju sankcija Rusiji i izdvojiti od svih susjeda koji ga okružuju. Tim je potvrdio ono što Hrvatska tvrdi da u pristupnim pregovorima NE MOŽE ići dalje jer je neusklađen s EU politikom. Činjenica je i da se liječio govoreći gluposti novinarima, ali je činjenica i da ne preuzimajući odgovornost za ulogu Srbije u ratovima 90-ih nije profitirao nigdje, osim u Srbiji i kod oporbe u Hrvatskoj.

FA
Fake
16:31 15.10.2024.

Kaže Jurasić: "Baš je poseban gušt svaki put kad jogunasti ch..etnik iz Gline dođe u Hrvatsku".........................slažem se sa napisanim ali kada ja napišem da je ovo na slici ch..etnik, onda me brišete na 2 dana.

Avatar bijelivrabac
bijelivrabac
17:17 15.10.2024.

Jel ovaj portal četnički kutak? Mislim ako vam već sroski botovi nesmetano haraju po portalu onda prestanite brisati odgovore toj đubradi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije