Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dječak u kritičnom stanju

Beba doživjela srčani udar u Legolandu, uhićena majka: 'Istražujemo uznemirujući incident'

Minifigure Speedway - Legoland Windsor
Foto: Andrew Matthews/PRESS ASSOCIATIO
1/3
06.05.2024.
u 08:21

Policija je u petak uhitila 27-godišnju ženu iz Withama u Essexu pod sumnjom da je zanemarila dijete

Žena je uhićena pod sumnjom za zanemarivanje nakon srčanog zastoja dječaka u Legolandu Windsor u četvrtak, priopćila je tamošnja policija. Petomjesečno dijete odvedeno je u bolnicu u kritičnom stanju nakon incidenta oko 13 sati 2. svibnja.

Policija je u petak uhitila 27-godišnju ženu iz Withama u Essexu pod sumnjom da je zanemarila dijete. Puštena je uz jamčevinu, a detektivi kažu da ne traže nikoga drugoga u vezi s događajima od četvrtka. Dijete je još u bolnici, dodaju iz policije, navodi Sky News

Detektivka Zoe Eele, iz policijske jedinice za istraživanje zlostavljanja djece, rekla je: "Istražujemo uznemirujući incident koji uključuje vrlo malo dijete u Legolandu Windsor početkom ovog tjedna. Prvo, naše misli su s obitelji dječaka koji je u kritičnom stanju u bolnici nakon srčanog zastoja. Blisko surađujemo s timom u Legoland Windsor Resortu, ali željeli bismo razgovarati sa svima koji bi mogli imati informacije o ovom incidentu". 

 

GALERIJA Iznova otvorena staklena šetnica na Biokovu, najodvažniji uživaju u prekrasnom pogledu
Minifigure Speedway - Legoland Windsor
1/11

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije