TRAGEDIJA U TEKSASU

Beba od 9 mjeseci preminula u SAD-u: Baka ga ostavila u užarenom autu skoro 8 sati

Zagreb: Za otvoren prozor na parkiranom automobilu kazna od 30 eura
Patrik Macek/PIXSELL
22.08.2024.
u 20:29

Policija ovaj slučaj tretira kao kazneno djelo ubojstva, a očekuje se i podizanje optužnice

Dijete staro devet mjeseci preminulo je u SAD-u nakon što ga je baka ostavila u užarenom automobilu gotovo osam sati. Tragediju koja se dogodila u Beevilleu u Teksasu ove srijede trenutno istražuje policija, navodeći kako su smrt djeteta najvjerojatnije uzrokovale visoke temperature u automobilu. 

- Prvi rezultati istrage pokazuju kako je baka dijete ostavila na stražnjem sjedalu svog automobila još oko 8.30 sati ujutro. Dijete je baka pronašla oko 16 sati toga dana u besvjesnom stanju - navela je policija, prenosi ABC News. Policija ovaj slučaj tretira kao kazneno djelo ubojstva. 

- Policiji Beevillea pomažu teksaški rendžeri Odjela za javnu sigurnost. U ovom trenutku nisu podignute optužnice u vezi s ovim slučajem, ali se očekuje kako će takve biti podignute - dodali su iz policije. 

Inače, samo ove godine u SAD-u je zabilježeno najmanje 25 slučajeva smrti djece, nakon što su bila ostavljena u automobilima na visokim temperaturama. Teksas je savezna država koja ima najviše zabilježenih smrtnih slučajeva od 1990. do prošle godine, njih ukupno 156. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Novi problemi Jadrolinije, putnike iskrcavali na drugoj rampi: 'Što se to događa?'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije