kralj skandala

Berlusconiju na zabave dolazilo više od 40 djevojaka

Silvio Berlusconi
16.09.2011.
u 11:43

Malo je koja djevojka odbila otići Berlusconiju. Jedna od njih je i glumica Mauela Arcuri.

Više od 40 djevojaka dolazilo je talijanskom premijeru Silviju Berlusconiju na zabave. – Koga ćeš mi večeras dovesti – znao je pitati Berlusconi one koji su mu dovodili djevojke.

Sabina Began, nazvana "maticom", koja je bila jedna od najomiljenijih Berlusconijevih djevojaka, dovodila je i druge. A sve je, zapravo, organizirao poduzetnik iz Barija Gianpaolo Tarantini koji je dobivao protuusluge od Berlusconija za djevojke koje mu je dovodio. Više od 40 djevojaka, barem onih čija su imena poznata istražiteljima, prošlo je kroz Berlusconijeve vile. Malo je koja djevojka odbila otići Berlusconiju. Jedna je od njih glumica i starleta Manuela Arcuri, koju danas neki listovi proglašavaju sveticom.

Tužiteljstvo pripremilo 28 optužnica

Istraga u Bariju saslušala je mnoge svjedoke, ima sto tisuća prisluškivanja, među kojima i one gdje Berlusconi govori da će dati novac Tarantiniju. Tužiteljstvo u Bariju  pripremilo je 28 optužnica.

Zapravo je već teško pratiti gdje je sve optužen Berlusconi i gdje bi sve trebao svjedočiti. U Napulju je, na primjer, smatran žrtvom ucjenjivača, onih koji su mu pružali usluge u zamjenu za novac ili neko mjesto u parlamentu, pa čak i u velikim državnim tvrtkama. Berlusconi je optužen i da je njegov list Giornale objavio jedan zapis istrage koji je još bio tajnom, a odnosio se na razgovor čelnika Demokratske stranke Piera Fassina s čelnicima Unipola, osiguravajućeg društva. Veliki procesi, dakle, trebaju početi.

Komentara 10

OB
-obrisani-
15:00 16.09.2011.

Bravo Silvio!

TA
Takaros
15:17 16.09.2011.

@Bartolino...da baš...Berlusconi godinama krade od poreznih obveznika i troši na svoj luksuz i prostitutke. baš da su \'svi\' zadovoljni to nije točno, talijanski porezni obveznici sigurno nisu, naročito sada kada su im uvedene posebne mjere štednje. oni su plaćali svoje obaveze, a nisu se ni zabavljali ni kurvali.

OB
-obrisani-
13:01 16.09.2011.

Ljudi su samo zavidni. Ono sto drugi samo mogu da sanjaju, to Berluskoni cini u praksi. Mlade djevojke vole novac i luksuz, a Berluskoni voli njihova mlada tijela, pa svi srecni i zadovoljni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije