Covid-19

Beroš: Drugi najgori dan od početka epidemije, virus je i dalje oko nas

Ministar Beroš održao konferenciju za medije
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
18.11.2021.
u 15:54

Jučer je od brzih antigenskih testova, kojih je bilo 25.000, gotovo 500 pozitivnih što ukazuje na važnost ovih mjera, a isto tako ukazuje da se virus širi, kaže Beroš.

Ministar zdravstva Vili Beroš izjavio je u četvrtak kako je danas drugi najveći dan po broju novozaraženih koronavirusom u Hrvatskoj - 7270, uz poruku kako je to upozorenje da je virus i dalje oko nas. 

"Danas je drugi najveći dan po broju novozaraženih, preko 7200, točnije 7270, u ovom četvrtom valu i općenito. 63 je naših mrtvih sugrađana. To su veliki brojevi i još jednom nama svima upozorenje da je virus i dalje oko nas", rekao je ministar Beroš koji je u Škabrnji sudjelovao na obilježavanju Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

Ministar je istaknuo i važnost testiranja i pridržavanja epidemioloških mjera. 

"Jučer je od brzih antigenskih testova, kojih je bilo 25.000, gotovo 500 pozitivnih što ukazuje na važnost ovih mjera, a isto tako ukazuje da se virus širi, on je još uvijek oko nas. Stoga naglašavam važnost pridržavanja epidemioloških mjera, a isto tako i testiranja", poručio je Beroš.

Video - Hrvatska je naručila lijek protiv korone, jedna bočica stoji 15.500 kuna

Ključne riječi

Komentara 5

AN
ante555
17:03 18.11.2021.

Dosadna li covjeka, ostavi nas na miru vise

VI
vidum
16:41 18.11.2021.

Vjerujem da je svakom od nas poznat barem jedan slučaj, gdje su ljudi iz raznih razloga dospjevali u bolnicu. Otuda su se vraćali sa koronom ili se nisu vraćali nego odlazili izravno na groblje. Svaka treća zaražena osoba sasvim normalnoo obavlja svoj posao, jer je cijepljena!?Živim u nadi da će oni koji su ZABRANILI TESTIRANJE CIJEPLJENIH, kad tad odgovarati za genocid. Nadam se da će i oni koji tomu na bilo koji način daju podršku, također biti kažnjeni.

BA
batman
20:03 18.11.2021.

Laž,laž,laž.......sramite se,dosta je obmane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije