Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ostajem ovdje'

Bez kvarta i susjeda: Odbija se odseliti, iako je grad srušio ostalih 600 kuća

Birkenhead
Foto: Google Maps
18.02.2014.
u 12:25

Charlie Wright iz engleskog Birkenheada odnedavno nema nijednog susjeda. Ipak, iz svoje kuće, u kojoj se rodio prije 62 godine, ne namjerava se iseliti.

Charlie Wright iz engleskog Birkenheada odnedavno nema nijednog susjeda. Ipak, iz svoje kuće, u kojoj se rodio prije 62 godine, ne namjerava se iseliti. Naime, iako je grad srušio okolnih 600 kuća, Charlie ostaje pri svojoj odluci i tako, barem za sada, ostaje jedini stanovnik nekadašnjeg naselja.

– Moja majka dobila je ovu kuću nakon rata i nas desetero djece odgojila ovdje. Ja sam posljednji i ostajem tu – rekao je Charlie, piše Daily Mail.

– Ovo je nekada bila najbolja lokacija, imali smo sve. No, sada nemamo ništa, čak ni susjede. Inače smo imali stotine susjeda, sada smo samo mi – rekao je. Njegova obitelj tijekom godina otkupila je kuću od grada i Charlie sada ne želi od nje odustati bez borbe. – Nude mi nekoliko drugih mjesta za život, no nijedno mi ne odgovara – kaže Charlie.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar marijaija
marijaija
14:51 18.02.2014.

nema raja bez rodnoga kraja. U potpunosti razumim covika

Avatar messerschmidt
messerschmidt
15:15 18.02.2014.

Ne piše nigdje koliko su mu nudili?

Avatar jurac
jurac
14:53 18.02.2014.

Nema tamo demokracije kao što je kod nas.Djedovi,pradjedovi izgradili,doradili ali to ne štima našoj državi/jer mi smo Država koja se striktno drži zakona/pa sad sve to treba srušit,kaznit one koji su kroz generacije nešto stekli i ostaviti prostora novopecenoj eliti,dojucerašnjim"gologuzanima"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije