Rusija sve jače napada

Bez zapadne pomoći u sljedećih nekoliko tjedana Kijev će biti u kritičnoj situaciji

10.01.2024.
u 09:00

Rusi su u napadu ponovno koristili i hipersonične balističke rakete Kinžal i ubojite dronove. Žrtava je bilo u gradovima Dnjipro, Krivi Rih i Hmeljnicki

Komentara 36

PA
partijaner
09:41 10.01.2024.

naravno da Ukrajina ovisi o vojnoj pomoći zapada jer su Ukrajinci svoje oružje naivno predali rusiji Budimpeštanskim memorandumom, koji su kao jamci potpisale USA, GB i rusija koja je priznala ukr.granice zajedno s Krimom, a onda 2014. napala i okupirala Krim!!!

Avatar nisam_robot
nisam_robot
09:46 10.01.2024.

U svakome slučaju ruska zimska ofenziva je potpuno zakazala. Po Bild koji intenzivno prati situaciju na frontu Rusi imaju u zimskoj ofenzivi bezbroj mrtvih i preko 400 borbenih vozila izgubljeno. Ukrainci rade ono što je moguće brane se i gledaju čuvati svoje resurse. To im do sada solidno uspjeva. Iako i oni naravno imaju gubitke ali ipa višestruko manje. Stručnjaci kažu da Rusi sada imaju tolike gibitke jer jednostavno nemaju više kvalitetno obučene vojske, takve su već izgubili do početka prošle godine. Ova vojska sada su im samo na brzake obučeni koji imaju jako kratak rok trajanja.

PR
pravdenik
10:01 10.01.2024.

Ukrajina će dobiti pomoć jer je zapad svjestan da rusko zlo mora biti zaustavljeno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije