težak 3 tone

Biden ispred svojeg zida dobio Berlinski: 'Neka ovo bude lekcija o gradnji društva koje ruši zidove'

04.09.2023.
u 22:20

Američki predsjednik na vikendu tuge na jugu. Guverner Floride DeSantis nije se htio s njim sastati, a Meksikanci su ispred zida koji se gradi na granici postavili komad Berlinskog zida

Komentara 8

CO
coryme
23:24 04.09.2023.

A sto ce Biden, stari i senilni covjek, to nije primjereno da sjedi na celu jedne drzave od 330 miliona stanovnika. Osim toga jos i zao covjek, sto ga cini jos antipaticnijim u ocima svijeta. On je ogledalo Amerike, Amerika citava slici na njega, tako zamorna, umorna, na koljenima, na kraju svoga puta. Kako je on stalno na podu tako je i pala i Amerika na koljena na podu.

Avatar Marko_Kraljevic
Marko_Kraljevic
08:51 05.09.2023.

raspad je u toku

ST
Startrack
01:02 05.09.2023.

Nama svima u USA je dosta latinosa i njihove ilegalne imigracije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije