Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objasnio što se dogodilo

Biden progovorio o nastupu na debati: 'Skoro sam zaspao na pozornici'

U.S. President Biden delivers remarks after the U.S. Supreme Court ruled on former U.S. President and Republican presidential candidate Trump's bid for immunity from federal prosecution for 2020 election subversion, in Washington
Foto: ELIZABETH FRANTZ/REUTERS
1/3
03.07.2024.
u 09:29

Bidenov performans na debati protiv Donalda Trumpa potaknuo je među političkim stručnjacima novi val zabrinutosti zbog njegove dobi i mentalnog stanja

Američki predsjednik prvi je put od katastrofalne debate prošlog četvrtka objasnio što mu se taj dan dogodilo. Joe Biden je na događaju za prikupljanje sredstava za kampanju u McLeanu u Virginiji u utorak navečer kazao da je razlog iza njegovog lošeg nastupa veliki broj internacionalnih putovanja koja je odradio u Lipnju.

"Nisam bio jako pametan. Odlučio sam nekoliko puta obići cijeli svijet. Nisam slušao svoje osoblje, vratio sam se i skoro zaspao na pozornici" kazao je predsjednik, referirajući se na svoja nedavna putovanja, uključujući i ono za 80. godišnjicu Dana-D u Francuskoj, piše ABC. "Ovo nije isprika nego objašnjenje" dodao je. Predsjednik je također otkrio da su od prošlotjedne debate demokrati prikupili nekoliko milijuna dolara za kampanju.

Bidenov performans na debati protiv Donalda Trumpa potaknuo je među političkim stručnjacima novi val zabrinutosti zbog njegove dobi i mentalnog stanja. I neki demokrati počeli su raspravljati o njegovoj sposobnosti da bude kandidat stranke. Predsjednik je svoj nastup spomenuo odmah sljedeći dan kada je okupljenima u saveznoj državi North Carolina poručio "da istaknem očito, znam da nisam mlad čovjek".

Tom prilikom kazao je da je svjestan da ne debatira onako dobro kako je to nekada mogao, no da i dalje zna kako govoriti istinu. "Nisam imao sjajnu noć, ali borit ću se još jače" rekao je u New Jerseyu. U ponedjeljak navečer, savjetnici Demokratske stranke stali su u obranu Bidenova zdravlja i financijere osigurali da je u stanju nastaviti s kampanjom.

VIDEO Trump i Biden raspravljali o golfu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije