Bijeli Božić

Bijelim Božićem oprostili se s nastavom u prvom polugodištu

bozicna (1)
privatni arhiv
23.12.2010.
u 11:43

U programu su nastupili i polaznici male škole, prvašići, školski zbor, dramska sekcija i recitatori

 SALINOVEC – Učenici Osnovne škole Tina Ujevića u Salinovcu jučer su velikom blagdanskom predstavom krenuli ususret Božiću i time ujedno obilježili završetak nastave u prvom polugodištu. U priredbi nazvanoj Bijeli Božić nastupili su članovi školskog pjevačkog zbora, a pred velikim auditorijem, u kojem su bili i roditelji, debitirali su polaznici male škole, koji su u stihovima poslali poruke Djedu Božićnjaku.

Prigodne stihove i plesne igre izveli su i prvašići, dok su učenici nižih razreda nastupili s cijelim nizom recitacija. Izveli su i nekoliko igrokaza, dok su članovi dramske sekcije glumili u Maloj snježnoj priči.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije