Bračni život

Bili smo najveseliji kad smo dobili djecu, a unuci nam daju snagu

'zagorje - 10. 01. 2011.,Mace, Hrvatska -  Dragica i Stjepan Sedak proslavili su 50 godina braka u krugu svoje obitelji i prijatelja;slavljenici  ispred zupne crkve u Macu sa sinovima, snahama i unuci
'Sabina Sviben/VLM'
10.01.2011.
u 17:03

Djeca i naše snahe su nam organizirali proslavu za naš zlatni pir i lijepo nas iznenadili, drago je supružnicima Sedak

Dragica i Stjepan Sedak iz Mača u krugu svojih najmilijih proslavili su svoj zlatni pir – pet desetljeća braka i zajedništva. U povodu te vrijedne obljetnice za njih je svetu misu služio mačanski župnik vlč. Ljubomir Hađina u župnoj crkvi u Maču, u istoj crkvi u kojoj su se Dragica i Stjepan vjenčali 1961. godine.

Družili se na zabavama

Dragica (72) i Stjepan (74) rado su se prisjetili svoje mladosti i početka zajedničkog života. – Oboje smo iz Mača, živjeli smo blizu, moj brat igrao je i nogomet sa Stjepanom, upoznali smo se i družili na zabavama, a tako smo se i zaljubili – priča Dragica. Stjepan je 1957. godine otišao u vojsku. Za to vrijeme redovito su se dopisivali, a godinu i pol nakon Stjepanova povratka su se i vjenčali.  Sada zajedno uživaju u mirovini.

Živimo za unuke

– U tih pola stoljeća bilo je i lijepih i teških dana. Najveseliji trenuci bili su kada smo dobili djecu, a osobito otkad imamo unuke. Za to živimo, to nam daje snage i volje – kažu slavljenici. Stjepan i Dragica roditelji su sinova Berislava i Roberta, a i petero unuka. – Djeca su nam organizirala proslavu i lijepo nas iznenadila. Možemo reći da imamo lijep život – kažu ovi supruzi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije