NAVODNO UHIĆENJE ŠPIJUNA

Bivši ministar: To u Srbiji je vrhunska svinjarija, ali Vučić ima moć to činiti

Zagreb: Miro Kovač, diplomat, političar i član HDZ-a
Foto: Boris Scitar/Vecernji list
1/4
27.08.2024.
u 10:04

Sve je montirano, a Vučić je majstor u montiranju afera, a to čini preko svojih medija, kaže Kovač

Bivši ministar vanjskih poslova Miro Kovač komentirao je navodno uhićenje hrvatskog špijuna na graničnom prijelazu za Srbiju te zadržavanje pjevačice Severine na granici. Kovač je zaključio kako je to 'vrhunska svinjarija', ali da Vučić ima moć to činiti, piše HRT.

- Gospodin Aleksandar Vučić se 'osokolio' i on vodi vanjsku politiku države. Sve je osmislio on, a ne ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić, što se vidi iz pisanja tabloida koji su njemu skloni. On se osilio i to je demonstracija moći koja je upućena, ne samo vrhu Hrvatske, već i domaćoj javnosti - kazao je Kovač. 

Na pitanje mogu li se uopće ozbiljno shvatiti optužbe za Hrvatsku da ruše projekt rudnika litija protiv kojeg su se masovni digli građani Srbije, Kovač je rekao kako su to smiješne optužbe. - Sve je montirano, a Vučić je majstor u montiranju afera, a to čini preko svojih medija - naglasio je te dodao kako u Srbiji ima ljudi koji prosvjeduju protiv toga, ali nedovoljno. 

- Srbija pod vodstvom Vučića vodi ofenzivnu vanjsku politiku, agresivnu politiku, politiku koja je imperijalistička. On je jedini koji kreira politiku u Srbiji, a svi ostali su 'politički kmetovi', a na žalost, to se tolerira u EU i svijetu - kaže Kovač. Smatra kako Hrvatska treba ostati hladnokrvna, ali treba jasno poslati odgovor da se s Hrvatskom neće postupati na ovakav način, istaknuo je.

 

Komentara 4

PH
Prosječni Hrvat
12:50 27.08.2024.

Dajte najte, kakva Srbija, kakvi bakrači. Ovo je samo podgrijavnje jedine političke okosnice gdje se HDZu daje uloga branitelja Hrvatske i hrvatstva. Pravi problemi su u nastajanju gdje smo zaprimili bez ikakve logike i integracijske strategije zaprimili 150 tis ljudii iz Nepala, Indije, Filipina ... i pitanje koliko ćemo još.

ZA
Zaplotnjak
16:38 27.08.2024.

Sevka tajni agent kodnog imena dvocevka 🤔😁 Sevka dvocevka😁😁😁😁😁😁

GE
Gefufna
10:48 27.08.2024.

Severina ko Mara Hari🤣🤣 Boze moj koji je to stupanj zaglupljenosti u " komsiluku" to je strasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije