Bivši radnik maloprodajnog lanca trgovina Boso rekao je za emisiju Nove TV Provjereno da se meso koje se ne pojede na svadbama stavlja u bureke.
– Sve ono mljeveno meso koje ostane ide u šokere. To se smrzne i, kad nama treba meso, ide na odmrzavanje, preradi se i stavlja u burek. Tako oni rade burek cijelo vrijeme, znači sve što je mesnato u toj pekari potječe većinom sa svadbi – objasnio je Tomislav Skelac.
– Neopisiv smrad nastane kad to meso dolazi tamo, u velikim bijelim kantama, niti je pokriveno niti ima neku zaštitu. Samo se istrese iz kombija u kadice i onda ide na preradu i ide u burek – dodaje.
>> 50 osoba završilo u vinkovačkoj bolnici: Na svadbi se zarazili salmonelom?
>> U laboratorijskoj analizi hamburgera pronađeni DNK ljudi i štakora
Dobro, ako je ovo i istina..Pa što rade službe, inspekcije..Svi oni uhljebljeni koje skupo plaćamo preko poreza..