OTKRILI RUPU U OGRADI

Blokirana njemačka vojarna u Kölnu: Sumnja se na pokušaj trovanja vojnika putem vode

Summer trip by Defense Minister Pistorius
Foto: Martin Schutt/DPA
1/4
14.08.2024.
u 11:21

Nitko ne smije izaći iz vojarne, a pristiglim vojnicima se ne dopušta ulazak

U Njemačkoj su vojne vlasti zabranile vojnicima uzimanje vode za piće iz vodovoda u vojarni Bundeswehra u Kölnu jer sumnjaju na kontaminaciju. Naime, za potrebe očevida su uzeti uzorci vode, te se sumnja kako je došlo do provale u vojarnu jer je otkrivena rupa u ogradi.

Nitko ne smije izaći iz vojarne, a pristiglim vojnicima se ne dopušta ulazak, piše Fenix magazin. U vojarni Köln-Wahn zaposleno je 5.500 ljudi, od kojih 1.200 civila i 4.300 vojnika.

Unutar kruga vojarne nalaze se i dijelovi zrakoplovne postrojbe Ministarstva obrane. Ova postrojba odgovorna je za osiguranje zrakoplova i posade za sve državne zrakoplove smještene u vojarni.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTOGALERIJA Kako danas izgleda oružje iz Domovinskog rata: Vojska izložila oklopna vozila koja su obranila Hrvatsku

Summer trip by Defense Minister Pistorius
1/31
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar El Indio
El Indio
13:52 14.08.2024.

DDR? Ima i kod nas pripadnika SFRJ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije