udvostručio ponudu

Bogataš sada nudi oko 740 milijuna kn muškarcu koji oženi njegovu kći lezbijku

vjenčanje ilustracija
Dino Stanin/PIXSELL
24.01.2014.
u 12:35

77-godišnji bogataš Cecil Chao svoju je ponudu iz 2012. udvostručio nakon što tisuće potencijalnih prosaca nije uspjelo nagovoriti njegovu kćer da se oženi njima

Hongkonški milijarder koji je ponudio oko 370 milijuna kuna muškarcu koji bi njegovu homoseksualnu kćer 'pretvorio' u heteroseksualnu udvostručio je svoju ponudu.

77-godišnji bogataš Cecil Chao svoju je ponudu iz 2012. udvostručio nakon što tisuće potencijalnih prosaca nije uspjelo nagovoriti njegovu kćer da se oženi njima, donosi Daily Mail.

Inače, njegova kćer Gigi udala se za svoju dugogodišnju partnericu Sean Eav prije dvije godine, a njezin bogati otac i dalje inzistira da je njegova kćer 'single'.  Njegova kćer Gigi, unatoč tome što je interes za brak s njom, prema riječima njezina oca, od prve ponude 2012. dosad iskazalo 20.000 muškaraca, izjavila je za South China Morning Post da nikakva količina novca koju nudi njezin otac neće moći privući muškarca kojeg bi ona smatrala privlačnim.

>> Kineski partijci pohranili 4 bilijuna dolara

Komentara 2

IP
info_punkt
13:50 24.01.2014.

Rocco Siffredi?

FU
furest
08:50 28.01.2014.

objavite fotografiju te kceri , imam dva nezaposlena sina za zeniti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije