najbolje odredište

Bol na Braču ponovo šampion turizma

kosor (1)
Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/5
22.10.2010.
u 22:40

Održala sam lanjsko obećanje i na Dane turizma dovela pola Vlade, a ako iduća sezona bude malo bolja od ove, dovest ću cijelu Vladu - obećaja je premijerka Kosor.

Najuređenije i najuspješnije turističko mjesto na Jadranu ove godine, šampion turizma 2010. poznato je dalmatinsko ljetovlište - Bol na Braču. Na pobjedničkoj tituli Bolu drugu godinu za redom te i svim drugim pobjednicima u izboru Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske televizije, ministarstva turizma i HGK, na svečanosti u Rovinju čestitala je i premijerka Jadeanka Kosor.

Čestitam nagrađenima i svima koji su uložili trud da ovogodišnja sezona bude posebno dobra. Poklonimo se tom uloženom trudu i radu. Održala sam lanjsko obećanje i na Dane turizma dovela pola Vlade, a ako iduća sezona bude malo bolja od ove, dovest ću cijelu Vladu - obećala je premijerka, okružena u Rovinju, na najvećem godišnjem skupu turističkih radnika, ministrima financija, gospodarstva, pravosuđa, policije, i naravno turizma.

Premijerka je najavila i da Vlada naveliko priprema mjere za sezonu 2011., rekla je da je Vlada pridonijela uspjehu i 2010., ali da ga ne bi bilo da nema dobrih, pametnih i vrijednih domaćina.

Ključne riječi

Komentara 10

ŠT
ŠTIRBA
06:24 23.10.2010.

Namještaljka!!!

Avatar ljutatrava
ljutatrava
07:35 23.10.2010.

..a ako iduća sezona bude malo bolja od ove, dovest ću cijelu Vladu - obećaja je premijerka Kosor. .................................................................................. aha, kakva čast...cijelu vladu će dovesti, živjela carica jaca, živio Che,živio staljin,živio šeks...bilo bi qurac tako da nije bilo štrajka u grčkoj...živjela carica jaca i njezin rad,živijo trocki..hura,hura,hura:))...dovest će cijelu vladu ako ih radnici ne zatuku toljagama ,hura hura hura

OB
-obrisani-
06:24 23.10.2010.

Uložili smo goleme napore kako bi turizam bio uspješan Živjela HR vlada s J.Kosor na ćelu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije