Slučaj Ajkić

Borovec: Poruke mržnje i netrpeljivosti nisu pisali policajci

borovec
Goran Kovačić/PIXSELL
15.04.2010.
u 13:10

Policija je detaljno istražila slučaj nakon čega su kažnjeni oni koji nisu postupali zakonito, kazao je.

Grupu na Facebooku koja je dala podršku karlovačkom policajcu prijavljenom zbog teškog ozljeđivanja Alena Ajkića policija je "pročešljala", potvrdio je danas glasnogovornik MUP-a Krunoslav Borovec objasnivši da to nije učinjeno zbog davanja podrške nego zbog javnog isticanja poruka mržnje i netrpeljivosti.

Provjerene su sve osobe koje su dale identitet, a koje su takve poruke pisale, i ustanovljeno je da među njima nema pripadnika policije niti je pokretanje grupe krenulo od pripadnika policije - rekao je.

Borovec je opovrgnuo i tvrdnje u javnosti da je policija pokušala zataškati slučaj Ajkić navodeći da su sudionici događaja htjeli sakriti incident i kazneno djelo jer su za njega odgovorni, no da je policija detaljno istražila slučaj nakon čega su kažnjeni oni koji nisu postupali zakonito.

Komentara 3

OB
-obrisani-
14:04 15.04.2010.

pravo da ti kažem ja nisam ni mislia da su oni.

AL
alapača
10:53 17.04.2010.

ne vjerujem u istinitost tog izvještaja, a čekam ministra zdravstva da istim lažima opere djelatnike Hitne pomoći.

RI
RINMA
17:25 18.04.2010.

Pa sigurno da poruke mržnje nisu pisali pocajci. Za to treba imati određena znanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije