ŽRTVE BUJICE U BIH

Bračni par pronađen zagrljen ispod ruševina: 'Irmela i Jasmin su bili nerazdvojni, njihova ljubav bila je svima poznata...'

Posljedice poplava i odrona u Donjoj Jablanici
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/6
Autori: Hina, Večernji.hr
06.10.2024.
u 17:44

"Teško je opisati tugu koju osjećamo" rekao je slomljeno blizak prijatelj blizak poginulog para.

Bračni par, Irmela i Jasmin Čilić, pronađeni su zagrljeni pod ruševinama uslijed razornih odrona i poplava koje su zadesile Bosnu i Hercegovinu. Naime, par je stanovao u Donjoj Jablanici te nisu uspjeli pobjeći od bujice koja je u jednoj noći odnijela cijelo naselje. Zajednica u kojoj su živjeli se teška srca oprašta od mladog bračnog para. Svi su ih opisali kao ljude koji su uvijek pomagali i bili tu za druge, a njihova ljubav je bila inspiracija mnogima, prenosi Avaz.

Njihova smrt pogodila je mještane, a i cijelu BiH. "Teško je opisati tugu koju osjećamo. Irmela i Jasmin su bili nerazdvojni, njihova ljubav bila je svima poznata, i možda je jedina utjeha u ovim trenucima to što su bili zajedno do kraja" rekao je blizak prijatelj poginulog para.

Naime, broj stradalih u Jablanici i dalje raste. Spasilački timovi su pronašli još dvoje poginulih čime je ukupni broj mještana koji su tamo stradali u katastrofalnim poplavama povećan na 15. Prva od pronađenih žrtava pokopana je upravo u Fojnici u nedjelju a riječ je o mještaninu Ratku Orozu (50) koji je stradao u petak kada je vodena bujica odnijela s ceste i potopila automobil u kojemu se nalazio.

Posljedice poplava i odrona u Donjoj Jablanici
1/22

POVEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije