Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKORISTILI KIŠU

Bračni par se odlučio zabaviti na račun nevremena u Čazmi: 'Kajak mu je bio na vidiku pa se spustio'

24sata
26.06.2024.
u 22:04

Zabava je trajala nekoliko metara, a onda se Kristijan zaustavio na mjestu gdje se kanal prelijevao na cestu

Ove je srijede Čazmu pogodilo jače nevrijeme, a padala je i tuča. Dok bi većina pogledom na bujicu vode koja je nastala od padalina, u kanalu pokraj ceste, odlučila spustiti rolete i ostati kod kuće, bračni par Čikor odlučio se zabaviti na račun nevremena i tako izvaditi iz garaže - kajak. Kristijan je, naime, uzeo kajak i spustio se po kanalu niz cestu, a vidljivo je iz snimke koju su podijelili i dosta uspješno. Zabava je trajala nekoliko metara uz cestu, a onda se zaustavio na mjestu gdje se kanal prelijevao na cestu. 

- Kajak mu je bio na vidiku, spustio ga je iz garaže i dovukao do grabe koja je do vrha puna vode. Spustio se s vrha ulice - ispričala je Ivančica, prenose 24sata, o ideji na koju je došla sa suprugom Kristijanom. 

- Rekao mi je 'puna je graba vode, a ja dugo nisam bio na vodi, idem plovit'. Sve se dogodilo nekako spontano - dodala je. Cijeli video ljetne zabave možete pogledati OVDJE.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Ovako izgleda aplikacija za robotaksije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije