stranka odlučila

Branimir Glavaš bit će nositelj lista za IV. i V. izbornu jedinicu

HDSSB predstavlja nositelje lista za 4. i 5. izbornu jedinicu (1)
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/3
23.10.2011.
u 13:16

Jao vama progoniteljima Branimira Glavaša kad se on vrati iz zatvora, tad ćete vi u njemu završiti, poručio je Dinko Burić

Iako bez osobnih dokumenata, putovnice i osobne iskaznice, a za koje je zahtjev putem hrvatskog konzulata u BiH podnio još 24. kolovoza, Branimir Glavaš bit će nositelj lista u 4. i 5. izbornoj jedinici za HDSSB na predstojećim parlamentarnim izborima. Jednoglasno je tako odlučio Glavni stranački odbor u Osijeku.

- U zadnjih desetak dana HDZ i njihovi koalicijski partneri koriste sva sredstva kako bi onemogućavali rad naše stranke. U tome neće uspjeti! Zatvorenom Glavašu onemogućili su da ima putovnicu. On nema ni jedan osobni dokument. Zahtjev je podnio, ali odgovor još nije dobio, iako je za to istekao zakonski rok od 30 dana - iznio je pred stranačkim istomišljenicima predsjednik HDSSB-a dr. Vladimir Šišljagić.

Od svojega osnutka, rekli su, radili su u uvjetima "diktature jednoga čovjeka", ali su izdržali sve ucjene i odmazde. - Imali smo brojne napade i na njih smo znali odgovoriti. Tako ćemo i ovaj put. Pa, ne možete živjeti bez osobnih dokumenata! - poručio je Šišljagić dok je Zoran Vinković sadašnju Hrvatsku opisao kao dvor Luja XIV.

- Pozivam ovaj gladni narod da na izbornu giljotinu stavi Luja i Mariju Antoanetu kako bi nestali iz Banskih dvora - rekao je Vinković.

Ivan Drmić zapitao se kakvi su Slavonci Vladimir Šeks, Jadranka Kosor i Igor Dragovan koji će nositi liste u slavonskim izbornim jedincima.

- To nisu ni vikend Slavonci, nego ih stranka šalje kako bi ih uhljebila u hrvatski Sabor - poručio je dok je Dinko Burić, predsjednik Glavnog odbora HDSSB-a za kraj rekao: "Jao vama progoniteljima Branimira Glavaša kad se on vrati iz zatvora, tad ćete vi u njemu završiti".

Komentara 114

OB
-obrisani-
13:45 23.10.2011.

Samo na znanje. Ovom šmokljanu darko9 sam dao za ovaj post minus, a on dobio plus. 23.10.2011. u 13:41h darko9 je napisao/la: slavonijo jadna li si da te ratni zločinci zastupaju odlučno kažite ne takovim strankama i njihovim vodstvima izz moralnih pobuda i drmić ,vinkovič,glavaš nebi se smjeli promovirati

OB
-obrisani-
13:50 23.10.2011.

A navodno stranka podunavskih zrba oce na svoju listu br.1 da im bude hadzic.I to je moguce...kod nas.

BA
Bandit
13:26 23.10.2011.

ovi kao da su u ratu,uzas zar da na vlasti bude zatvorenik...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije