NOVI MINISTAR

Branko Bačić: Iduću zimu nijedan stradalnik od potresa neće dočekati u kontejneru

18.02.2023.
u 11:07

Novim Zakonom o obnovi potresom pogođenih područja Vlada će isprobati i novi, već treći, model obnove koja je najveća rak-rana našeg društva. Što on donosi stradalnicima u Zagrebu i na Banovini govori nam novi ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine

Ključne riječi

Komentara 10

JP
josip.pivar11
11:18 18.02.2023.

Kopirati i 'kuvertirati' ovu tvrdnju/objavu. Pa na Silvestrovo objaviti.

GZ
Glas za hdz=glas za pupovca
12:57 18.02.2023.

Pa gdje je Bačić bio do sad? Zašto je HDZ držao po strani genijalca ovakvog kalibra?

Avatar possibilis
possibilis
12:39 18.02.2023.

Duboko najgnjusniji tip kojeg sam imao priliku cuti. Sociopatski moralni standard. Enciklopedijski uzorak makjavelista. Agresivni branitelj najteze korupcije najneinteligentnijim pokusajima argumenata koje se nitko drugi ne bi usudio izgovoriti na glas. Uz to uvjeren u svoju superiornost i inteligenciju.. Ne vjeruje svojim vlastitim plitkim, neuvjerljivim lazima i ocekuje drugima da vjeruju. Toliko je uvjeren u svoju superiornost. Potrebno klinicko lijecenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije