Teške ozljede

Brođanin s plućima punim gelera stigao iz bagdadske bolnice

liberty
Arhiva VL
Autor
Sonja Hoffman
27.03.2011.
u 12:01

Dejan Čičić nalazi se na intenzivnom odjelu KBC-a Zagreb. Radio je za američku tvrtku KBR.

Posebnim letom američke agencije Travel guard u četvrtak oko 17 sati u Zračnu luku Zagreb u pratnji liječnika i medicinske sestre stigao je teško ranjeni Hrvat iz Bagdada, Brođanin Dejan Čičić (35).

Ratna ozljeda

Kako doznajemo iz KBC-a Zagreb gdje se D. Čičić nalazi na jedinici intenzivnog liječenja, mladić je u Zagreb stigao s teškim ozljedama abdomena i pluća koje su posljedica su ranjavanja granatom koje se dogodilo 20. ožujka.

Prema informacijama iz bolnice Čičić je u životnoj opasnosti jer su mu krhotine granate zahvatile cijelo plućno krilo, pa su ga liječnici morali staviti na respirator i uspavati lijekovima kako bi održavali optimalnu količinu kisika u krvi.

*Kako je stradao Čičić i kakav će biti ishod liječenja pročitajte u nedjeljom tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Komentara 22

ZL
Zlatokosa
12:09 27.03.2011.

Da čovjek živi u normalnoj zemlji ne bi morao ići \"trbuhom za kruhom\" u Bagdad!! Nadam se ozdravljenju.

Avatar Ivica6
Ivica6
12:22 27.03.2011.

zlatokosa, što znači \"u normalnoj zemlji\"? S obzirom da u Irak idu i iz Njemačke, Poljske, Francuske... čak i više nego Hrvati. Idu oni koji žele dobiti više novaca u kraćem vremenu. Svjesni rizika. Žao mi je čovjeka, nadam sem se brzom ozdravljenju, ako Bog da sreće.

CM
crna mamba
12:25 27.03.2011.

\"Normalna zemlja\" su uglavnom riječi onih koji misle da je juga ta zemlja i nikako da je prežale.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije