SUKOB TROJCA

Brutalan obračun na parkiralištu u Kastvu, dvoje je ozlijeđenih: 'Ležali su u lokvi krvi'

Zagreb: Nakon tu?njave u kafi?u Dvojka policija radi uvi?aj
Jurica Galoic/PIXSELL
05.09.2024.
u 09:49

Nisam vidio kako je sve započelo, odmah sam priskočio pomoći, ispričao je svjedok koji se sinoć našao u blizini mjesta sukoba

Krvavi obračun dogodio se sinoć na Kastvu, mjestu nedaleko od Rijeke, u kojem su dvije osobe ozlijeđene. Kako nam je primorsko-goranska policija potvrdila, svađa trojca prerasla je u tučnjavu oko 21.45 sati, što je ubrzo netko prijavio i policiji.

- Policija je zaprimila dojavu oko 21.50 sati da su se u narušavanju javnog reda i mira sukobile tri osobe, a dvije su osobe ozlijeđene. Policija još uvijek istražuje okolnosti ovog događaja - potvrđeno nam je, dok je za 24sata svjedok ispričao što se dogodilo.

- Nisam vidio kako je sve započelo, odmah sam priskočio pomoći. Sve je bilo na parkingu supermarketa na Rešetarima na Kastvu kod Rijeke. Kad sam došao vidio sam dvojicu muškaraca kako leže u lokvi krvi. Nije mi bilo jasno što je bilo. Kasnije sam vidio da su izbodeni i da imaju rane kod podlaktica. Koliko sam razumio, obojica su bila Poljaci - kazao je.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO U kući u Sesvetama zagrebački policajci uhitili bjegunca iz zatvora s područja Republike Srbije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije