pokvarila se lokomotiva

Brzi vlak za Koprivnicu stao par minuta nakon polaska s kolodvora: 'Morali smo izaći, neki su išli pješice'

pruga
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
19.10.2022.
u 23:44

U međuvremenu je brzi vlak Podravka dobio zamjensku lokomotivu te se vratio na kolodvor u Zagreb

Brzi vlak koji je u 16.35 sati sa zagrebačkog glavnog kolodvora krenuo prema Koprivnici nije daleko dogurao. Stao je pokraj Čulinca, nakon samo par minuta vožnje. Kako je javila čitateljica portala Danica.hr koja se brzim vlakom u srijedu poslijepodne vraćala u Koprivnicu, pokvarila se lokomotiva.

“Morali smo napustiti vagone i otići pričekati putnički vlak koji treba doći u 17.10 sati. Mogu misliti kakva će biti gužva”, ispričala je.

U međuvremenu je brzi vlak Podravka dobio zamjensku lokomotivu te se vratio na kolodvor u Zagreb. Vlak u snijegu – tako je komentirao jedan od putnika u vlaku koji kaže kako s HŽ-om barem nikad nije dosadno.

"Vlak je stao na pola puta između stanica Čulinec i Sesvete, putnici su se pješice po pruzi vraćali u Čulinec. Već se ovako znalo dogoditi, sada smo kasnili skoro sat vremena - ispričao je čitatelj za 24sata

Ključne riječi

Komentara 3

V0
Vlaskoulicanec3.0
07:49 20.10.2022.

To je fitness program za putnike. Umjesto da budu sretni što je u cijeni karte uključena i briga za zdravlje putnika, oni se žale... Pogledajte debele i nezdrave Nijemce kako se voze sa 300 km/je od Frankfurta za Köln...

DU
Deleted user
07:32 20.10.2022.

Brzi vlak se brzo kvari!

AI
airbender
07:29 20.10.2022.

Nemoguće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije