PREDSJEDNIČKI IZBORI

Budiša stao uz Mariju Selak Raspudić, HSLS će krajem tjedna podržati Primorca

10.09.2024.
u 09:30

Bilo bi poprilično čudno da se HSLS sada zbog Budiše okrene prema Mariji Selak Raspudić, pa su nam zato u stranačkim redovima neslužbeno nastojali relativizirati Budišin istup ukazujući kao Budiša, iako osnivač, više ne igra veliku ulogu u stranci budući da je formalno samo jedan od njezinih članova

Komentara 9

VE
Ventus
15:09 10.09.2024.

Budiša ? Pa pitajte Budišu što je tražio u koaliciji sa Račanom ? Sve za vlast, vlast za ništa. E moj Budiša....

MO
MOSAD
16:51 10.09.2024.

Budisa je veliki domoljub i posten ali prije svega vrhunska naivčina.Pa i tice na grani znaju da su Raspudići milanovićeve marionete.Pa Budiša dragi jedna vasa naivnost kostala je gubitkom drzavnosti i sad kad AP na sve nacine pokusava vratitit RH i ralja komunizma kojeg ste vi doveli na vlast 2000 .Sad ponovno ovo?!Za nepovjerovat.

TA
Talleyard
16:00 11.09.2024.

Budiša je stao i uz sračana i drukere, progonitelje, tlačitelje proljećara, tomu očito nisu svi kod kuće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije