porast zaraženih koronom

Bulj odgovorio Berošu: 'Ovo je izrugivanje i stavljanja stigme isključivo na grad Sinj'

Predsjednik u Sinju na svečanom otkrivanju spomenika akademskom kiparu Anti Župiću
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
25.08.2021.
u 20:03

"Vlada Republike Hrvatske se hvali da je u Hrvatskoj došlo nikada više turista"

Nakon što je ranije danas ministar zdravstva Vili Beroš prozvao Miru Bulja zbog ismijavanja mjera, gradonačelnik Sinja ustvrdio je kako se stavlja stigma na njegov grad. 

- Vlada Republike Hrvatske se hvali da je u Hrvatskoj došlo nikada više turista, prema tome ovo je izrugivanje i stavljanja stigme isključivo na grad Sinj, kazao je Bulj za RTL Danas

- On je imao mogućnost ili da se svi isto ponašamo, da zabrani sve svima, ili da se dozvoli i da se ponašamo svi jednako. To ministar Beroš ne čini, a poglavito prema gradu Sinju, dodao je. 

Podsjetimo, ministar Beroš ustvrdio je danas kako je rast broja zaraženih u Sinju 465 posto.

- Od 27 novozaraženih (29.7. - 11.8.) u Sinju, u zadnja dva tjedna (od 12.8. do danas) buknulo je na 147 zaraženih ili za 465% više! Pravodobna upozorenja o poštivanju mjera na masovnim okupljanjima ismijavana su od lokalne vlasti, a posljedice govore sve. #CijepiSe i poštuj mjere!, poručio je ministar Beroš na Twitteru.

Komentara 95

Avatar prahrvat
prahrvat
20:12 25.08.2021.

Bulj je intimno uvjeren da je Zemlja ravna ploča.

DU
Deleted user
20:14 25.08.2021.

Lokalni šerif zbog 5 minuta slave izrugivao se svojim mještanima(alkarima),svojoj crkvi (Franjevcima) i svim onim koji su bili protiv volje lokalnih birtaša i njihovih komitenata. Za nepovjerovat

Avatar morski
morski
20:23 25.08.2021.

E moj narode, ako ti je Bulj uzor. Onda jadna ti majka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije