Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bio je darežljiv

\'Bunga-bunga djevojke\' svjedočile na suđenju Silviju Berlusconiju

Magic - Cavaliersi
Foto: REUTERS
1/2
16.04.2012.
u 19:17

Marokanska plesačica Imane Fadil posvjedočila je o raskalašenim zabavama u vili bivšeg premijera

Uz Ambru Battilanu i Chairu Danese, Imane Fadil jedna je zabavljačica koje su se u ponedjeljak pojavile u milanskoj sudnici da bi svjedočile u slučaju koji se vodi protiv Silvija Berlusconija, piše Reuters. Marokanski model Fadil prepričao je kako je izgledala zabava održana u veljači 2010. u vili bivšeg premijera Berlusconija koji se tereti za seksualno iskorištavanje maloljetnice te zlouporabu ovlasti.

– Došla sam u njegovu vilu i tamo je bio mnogo žena odjevenih u redovničke halje. Počele su se skidati i ja sam tada poželjela otići jer mi je bilo neugodno. No Silvio me spriječio. Nagovorio me da ostanem i zatim me vodio po vili te mi je darovao sat, prstenje i novac – objasnila je Marokanka te dodala kako joj je Berlusconi obećao da će je zaposliti na jednoj od svojih TV postaja, no to se nikada nije dogodilo, prenio je CNN.

Podsjetimo, Berlusconi je prije priznao da je davao novčane iznose nekim svjedocima, ali je odbacio tvrdnju da je u tim isplatama bilo ičeg protuzakonitog. Jedna od isplata završila je i u rukama Karime El Mahrouq, poznatije pod nadimkom Ruby, s kojom je Berlusconi navodno 13 puta stupio u odnose dok je bila maloljetna. Bivši talijanski premijer s mlađahnom Ruby susreo se u jednom diskoklubu prošle godine te joj je tom prilikom uručio 45.000 eura. Kako sam tvrdi, tim novcem nije podmirio račun za seksualne usluge nego za pokretanje posla. O kakvom se poslu radi, nije precizirao.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije