NASTAVAK PREPIRKE

Butković Milanoviću posvetio novi status: 'Dobro jutro Zorane, oprosti što ti pišem ovako rano...'

Predsjednik Milanović u Škrabrnju  povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Škabrnje
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/2
07.04.2024.
u 09:07

Time je nastavio prepirku koja već danima traje između njega i Zorana Milanovića. Jučer je svađa kulminirala.

"Dobro jutro Zorane, oprosti što ti pišem ovako rano jer znam da duže spavaš, ali još čekam tvoje odgovore na moja dva pitanja. Nije valjda maca popapala jezik? P.S. Dobro promisli što ćeš odgovoriti jer ću imati i dodatna pitanja. Srdačan pozdrav", napisao je jutros na Facebooku Oleg Butković. Usput je objavio fotografiju mačke.

Time je nastavio prepirku koja već danima traje između njega i Zorana Milanovića. Jučer je svađa kulminirala. Milanović je u Kninu komentirao prepisku Butkovića i Josipe Rimac, rekavši da je to za zatvor. Butković se zatim teškim optužbama okomio na Milanovića, optuživši ga da je za svog rođaka koji je pod sankcijama u bankama tražio otvaranje računa. 

Čeka se odgovor Milanovića. Na Facebooku se od jučer nije oglasio, a danas je u Pregradi gdje se očekuje njegova izjava.  

Podsjetimo, spomenuta dva pitanja Butković je jučer postavio Milanoviću, također u Facebook objavi. Tako je reagirao na Milanovićev istup u Kninu. "Vidim da je Zoran Milanović javno pozvao na moje hapšenje zbog navodnog trgovanja utjecajem. E, sad ja tebe Milanoviću javno pozivam da odgovoriš na dva pitanja:

1. Je li trgovanje utjecajem ako predsjednik Republike, u konkretnom slučaju Ti Zorane Milanoviću, osobno traži od državnih i privatnih banaka da otvore račun njegovom rođaku koji je pod sankcijama zbog povezanosti s ruskim kapitalom? 2. Što si dobio kod protučinidbu za taj angažman?

Podsjećam te da je pomaganje sankcioniranim osobama i kršenje sankcija kazneno djelo. Kako bi ti rekao Zorane Milanoviću, tjerao si lisicu, a istjerao King Konga", naveo je jučer Butković.

 

FOTOGALERIJA Milanovićev život u slikama - od malih nogu do političke karijere

Predsjednik Milanović u Škrabrnju  povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Škabrnje
1/42

Komentara 84

Avatar Mican999
Mican999
09:17 07.04.2024.

Uh Zorane stvarno je rano, ali možeš ti to. Jedna lajna bude sve popravila.

TA
Talleyard
09:13 07.04.2024.

Butković je ljudina sa karakterom prema slučajnoj štetočini, svjetskoj sramoti

Avatar Sky Rocket
Sky Rocket
09:52 07.04.2024.

Milanovic kad da ostavku 🤣 turudic ce ga uhapsiti. Jedini spas mu je pobjeci Dodigu u Laktase ili se sakriti u ruskoj ambasadi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije