PREPIRKE MINISTRA I PREDSJEDNIKA

Butković poručio Milanoviću: Znaš li Zorane što je stezulja? Lijepo bi ti pristajala

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Facebook
1/4
10.04.2024.
u 19:56

Ministar Oleg Butković odgovorio je na prozivke Zorana Milanovića, i to fotografijom stezulje

Predsjednik Zoran Milanović ovih se dana obrušio na ministra Olega Butkovića kojem je danas iz Varaždina poručio da ''kupi prugasto odijelo jer je uhvaćen u kaznenom djelu za koje će mu biti suđeno''. U poslijepodnevnim satima stigao je i odgovor Butkovića koji je objavio fotografiju stezulje koja se koristi u psihijatrijskim ustanovama.

- Zorane, čujem da si mi danas opet prijetio iz Varaždina i još jednom poručio da kupim "prugasto odelo". Kad si to isto rekao jučer u Splitu nisam ti htio odgovoriti istom mjerom, ali sada hoću. Znaš li Zorane što je tzv. stezulja? To je jedna bijela košuljica koja bi ti baš lijepo pristajala - napisao je na Facebooku pa dodao:

- P.S. Drago mi je čuti da ustaješ u 6 i da si imao potrebu to objaviti javnosti. A još mi je draže čuti od tebe da pratiš moje jutarnje objave i u njima tražiš gramatičke pogreške. Za razliku od tebe, ja pratim tvoje laži i ustrajno ih razotkrivam. Jesi li se čuo danas možda sa Zlatkom Komadinom? Zna li se što o lukobranu?

Po pitanju spornog lukobrana u Povilama, za kojeg Butković tvrdi da ga je izgradio SDP-ov Zlatko Komadina, a ne on, oglasio se i sam Komadina: ''Oleg, lijepo bih te zamolio da me ne zlorabiš u tvom obraćanju Zoranu Milanoviću. Lukobran u Povilama izgradila je Županijska lučka uprava Novi Vinodolski, kao investitor, sredstva za izgradnju skoro u cijelosti osiguralo je Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture. Sredstva za ovakve projekte osiguravaju se iz proračuna lučkih uprava, Primorsko- goranske županije, resornog Ministarstva putem državnog proračuna kao i iz fondova Europske unije''.

Podsjetimo, Butković već dulje poziva Milanovića da se očituje te odgovori na dva ranije postavljena pitanja. "Vidim da je Zoran Milanović javno pozvao na moje hapšenje zbog navodnog trgovanja utjecajem . E, sad ja tebe, Milanoviću, javno pozivam da odgovoriš na dva pitanja:

POVEZANI ČLANCI:

1. Je li trgovanje utjecajem ako predsjednik Republike, u konkretnom slučaju ti, Zorane Milanoviću, osobno traži od državnih i privatnih banaka da otvore račun njegovu rođaku koji je pod sankcijama zbog povezanosti s ruskim kapitalom?

2. Što si dobio kod protučinidbu za taj angažman?" napisao je ranije Butković na Facebooku.

>> VIDEO Milanović: 'Imamo šačicu uzurptora koji su mračnim kanalima došli do položaja i time trguju'

Komentara 17

AN
antonelić
20:30 10.04.2024.

sjetih se onomad , kada je dr.ivo sanader komentirao milanovića : "ne zna jeli bi piškio ili kakio" ! ... a sada dr.ivo piški u remetincu ... ( i kaki )...

Avatar Zgubider..
Zgubider..
20:37 10.04.2024.

"...Josipa Rimac je Poliću javila "Primljen si", a potom "Živio HDZ". On je odgovorio "Hvala vam teto!..."____Stvarno velika postignuća Butkoviću, progurat "maloga" na radno mjesto i dati sagraditi tati mol na državni račun (novcem hrvatskih i europskih građana). Mene bi bilo sram...

Avatar Crni labud
Crni labud
20:36 10.04.2024.

Malo neumjesno od Hrvatine ćatolika koji ultrahedonistički voli papati. Znači u hadezeovom sustavu vrijednosti dozvoljeno je nekoga vrijeđati stigmatizacijom psihičkih bolesnika. Kako jadno. A uz to su uspjeli napraviti još i bezhabijanski spot i sastaviti liste bez ijedne nositeljice. Prava stranka toksičnog maskuliniteta koja voli papati janjetinu i trošiti EU fondove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije