uznemirujuća dojava

Čehinja u moru našla lubanju, policija okupirala krčku Prnibu

Ronioc, portal
Filip Brala/PIXSELL
25.07.2013.
u 20:36

Kako je točno prije osam godina bez traga nestao Zoran Marević, i to nedaleko od uvale Prniba, jasno je da policija najprije želi utvrditi je li doista riječ o ljudskim kostima

Kasno popodne policija je "okupirala" poluotok Prniba, na potezu od Krka prema Dunatu, oko tri kilometra od glavne krčke ceste. Djelatnici PU primorsko-goranske, sektor krim-policije, uz pomoć ronilaca specijalne policije i krčke policijske postaje provjeravaju dojavu češke turistkinje da je u moru prilikom ronjenja ugledala ljudsku lubanju, piše Novi list.

Od 17 do 19 sati ronioci specijalne policije ronili su na dubini četiri do pet metara i pretraživali šire područje kamenitih plaža.

Kako je točno prije osam godina, točnije 28. srpnja 2005., bez traga nestao Zoran Marević, i to nedaleko od uvale Prniba, točnije ugostiteljskog lokala Dunat koji se nalazi u neposrednoj blizini, jasno je da policija najprije želi utvrditi je li doista riječ o ljudskim kostima, a tek onda eventualno nastaviti s istragom.

U ovom trenutku prerano je govoriti o nekim čvrstim dokazima jer su ronioci još u moru, a još nije poznato je li nešto i pronađeno.

>>U zagrebačkom kontejneru pronađena ljudska lubanja!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije