Uhićen

Čelniku SDSS-a podmetnuo požar zbog ilegalnog taksiranja?

'Vitez 20.10.2011 godine zapaljeni automobil Ivana Franjica iz Viteza koji je blizak kriminalnom miljeu'
'Srecko stipovic'
24.08.2012.
u 12:03

Dio benzina polio je po travi i zapalio u neposrednoj blizini osobnih automobila te pokušao zapaliti vozilo

ŠIBENIK – Policija je uhitila 32-godišnjaka iz Golubića kojeg sumnjiči da je prekjučer rano ujutro pokušao zapaliti tri, a uspio zapaliti dva automobila. Na meti su bili automobili kninskog vijećnika SDSS-a Jovana R. i njegova susjeda Stevana A.

Istragom je utvrđeno da je osumnjičeni koji se bavi prijevozom putnika oko četiri sata ujutro iz svog motocikla u bocu izlio oko tri decilitra benzina s namjerom da zapali tri automobila 65-godišnjaka i 63-godišnjaka zbog ilegalnog taksiranja.

>>Vijećniku kninskog SDSS-a aute polili benzinom i zapalili

– Dio benzina polio je po travi i zapalio u neposrednoj blizini osobnih automobila pa pokušao zapaliti vozilo. Nakon što se uvjerio da tako neće zapaliti vozilo, zapaljeni novinski papir stavio je u vozilo, zbog čega je vozilo u potpunosti izgorjelo. Vozila 63-godišnjaka nisu oštećena – istaknula je glasnogovornica PU šibensko-kninske Marica Kosor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije