Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTROVNICE

Četiri velika poskoka uhvaćena kod Ozlja: Zmije dugačke oko pola metra bile su kod vikendice

Foto: Udruga Zmijolovac
1/6
05.07.2024.
u 17:50

Stručnjak savjetuje građanima da se odmaknu od zmije otrovnice kada je ugledaju

Udruga za zaštitu životinja Zmijolovac uhvatila je kod Ozlja četiri velika poskoka, zmije otrovnice. Kako je pojasnio Darko Karamazan, predsjednik Udruge, zmije dugačke oko pola metra uhvaćene su kod jedne vikendice. 

Vlasnik vikendice uplašio se s obzirom na to da ima ženu i djecu, naveo je Karamazan te istaknuo kako su poskoci bili odrasli. Dva su uhvaćena odmah po dolasku na intervenciju, a druga dva pronađena su obilaskom oko vikendice. Riječ je o vikendici nedaleko od rijeke Kupe. 

Poskoci su se tamo već udomaćili, naveo je predsjednik Udruge. Nakon što su uhvaćene, zmije su prebačene u šumu, na predio koji nije naseljen. Stručnjak savjetuje građanima da se odmaknu od zmije otrovnice kada je ugledaju. Ona bi, naime, mogla ugristi ako je se uznemirava.  

1/5

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije