OPETOVANI PROBLEM

CEZIH ponovno pao, a ne radi ni stranica koja bi trebala obavijestiti o padu sustava. Iz bolnice poručuju: 'Već smo navikli'

Zagreb: Hodnici u KB Sveti Duh
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/5
07.10.2024.
u 11:03

u tijeku je i natječaj za održavanje CEZIH-a, a jedini ponuditelj je Ericsson

Centralni informacijski zdravstveni sustav (CEZIH) ponovno nije u funckiji. Osim toga, ne radi niti web CEZIH-a koji bi trebao obavijestiti ako je sustav pao. Naime, u tijeku su radovi, a padovi se uglavnom događaju ili petkom ili ponedjeljkom. Zaposlenici bolnica tvrde kako su već navikli na probleme te kako često radi toga ostaju duže na poslu.

"Problemi su od jutra, malo radi, malo ne radi, ali više ne radi nego što radi. Ne možemo povlačiti uputnice, upisivati pacijente i stavljati na radilišta, provjeravati dopunska osiguranja. Navikli smo na to, snalazimo se kako znamo i umijemo da pacijenti to ne osjete. Kasnije onda popravljamo, povlačimo, ostajemo duže..." rekao nam je zaposlenik osječke bolnice.

Nadalje, u tijeku je i natječaj za održavanje CEZIH-a, a jedini ponuditelj je Ericsson koji je i do sada radio na sustavu, piše Jutarnji.hr.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTOGALERIJA Ovih 6 namirnica trebate uvrstiti u prehranu za bolji rad jetre

Zagreb: Hodnici u KB Sveti Duh
1/8
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije