GOSTI SE ŠOKIRALI

Cjenik apartmana na Pagu postao hit na mrežama: Želite uključiti klimu bez znanja vlasnika? Može, ali za 150 eura

Zagreb: Gradonačelnik Tomašević najavio povećanje poreza na apartmane za 500 posto
Patrik Macek/PIXSELL
18.07.2024.
u 09:57

Cjenik detaljno navodi kazne za oštećenje raznih predmeta. Gubitak ključa košta 100 eura, razbijeno staklo 200 eura, uništen krevet 250 eura, a madrac 150 eura. Kvar hladnjaka, štednjaka ili TV-a košta 300 eura...

Na društvenoj mreži X, bivšem Twitteru, nedavno je puno pozornosti privukao "cjenik uništenih stvari" koji je postavio jedan iznajmljivač u svom apartmanu na Pagu. Cjenik, odnosno popis predmeta za koje će gosti morati platiti visoke naknade ako ih slučajno oštete, objavio je otac mladića koji je rezervirao apartman.

– Sin je otišao s djevojkom na odmor u apartman na Pagu i dočekao ih je 'Cjenik uništenih stvari' na ulazu. Namještaj je star, iz doba bivše Jugoslavije, ali najviše im je zasmetalo što je bilo prljavo, a domaćini neljubazni. Zbog toga su smještaj ocijenili dvojkom, iako su rekli da zaslužuje jedinicu, te su se uputili dalje prema Splitu – prepričao je otac mladića.

Cjenik detaljno navodi kazne za oštećenje raznih predmeta. Gubitak ključa košta 100 eura, razbijeno staklo 200 eura, uništen krevet 250 eura, a madrac 150 eura. Kvar hladnjaka, štednjaka ili TV-a košta 300 eura, oštećenje vrata ili dovratnika 500 eura, dok će uriniranje po dvorištu ili hodanje bez odjeće koštati 100 eura. Posebno je zanimljivo da uključivanje klima-uređaja bez znanja vlasnika košta 150 eura.

Autor objave naknadno je, potaknut raspravom u komentarima otkrio još detalja ovog slučaja. – Odlučili su produžiti boravak na otoku, ali su morali uzeti ono što je bilo slobodno. Sad znaju zašto je bilo slobodno. I u vožnji zove njih gazda apartmana i psuje im sve po spisku kako ih nije sram dati takvu ocjenu. Sad ima u recenziji jedinicu uz napomenu da prijeti ako mu date nisku ocjenu, kao da je Smoje pisao. Volim Hrvatsku – dodao je šokirani otac.

FOTO Pogled iz zraka na zloglasni Goli otok: Bijeg odavde je nemoguć, tijela bi odmah progutalo more

Zagreb: Gradonačelnik Tomašević najavio povećanje poreza na apartmane za 500 posto
1/26

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije