NOVI PROBLEMI ZA SDP

Član Glavnog odbora protiv Grbina, traži da stranka bira kandidata za premijera

07.09.2023.
u 13:39

Nezadovoljstvo unutar SDP-a je veliko i mnogi članovi stranke smatraju da stranačko vodstvo staje iza Grbina iz oportunizma i zato da bi dobili prolazna mjesta na listama za Sabor

Ključne riječi

Komentara 13

AB
abcabc
14:45 07.09.2023.

Pa zar ovaj Grbin još nije uhapšen zbog krađe novca hrvatskih građana za lažno prebivalište - ne želi reći kome je i da li je uopće vratio novce a druge proziva - i puna mu usta transparentnosti i poštenja - - ma lažljivac od 3 metra

PR
prajdali100
17:58 07.09.2023.

Je li ovo onaj što je varao o mjestu prebivališta a žena mu sredila diplomu u Kragujevac ! I on sebe vidi na mjestu premijera !!! Vic godine.

Avatar Salt-n-Pepa
Salt-n-Pepa
15:09 07.09.2023.

Ražnjevima se bodu, a zec u šumi 🙄 I to toliko daleko da ga ni šesta lička ne može uhvatiti 🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije