INTERVJU ZA VEČERNJI: IVAN PENAVA

Čovjek koji zbog tereta vlastite prošlosti odbija ministarsku poziciju ne može biti ključan u DP-u

24.08.2024.
u 09:30

Ne znam tko bi se točno raskolio jer do mene dopiru samo dva-tri disonantna tona, poručuje Ivan Penava u intervjuu za Večernji list uoči unutarstranačkih izbora u Domovinskom pokretu

Komentara 42

ŽE
Željan
10:07 24.08.2024.

Glasao sam za vas i jako se kajem, imate poštenih ljudi sigurno, Radić, Peternel....ali Penava i Ćipe su me strašno iznenadili da su takvi a pogotovo taj Ćipe, slatko priča....a iza njega provalija laži i svega

DA
darko122
12:22 24.08.2024.

Poslije Tuđmana prvi puta da Hrvati vode svoju državu, Naime sva manjinska prava moraju biti na najvišoj svjetskoj razini , o tome nema zbora, ali po prvi puta manjine ne mogu namjerno ili ne namjerno biti faktor od kojeg ovisi opstanak vlade RH. To je otvaralo mogučnost istočnim službama da vrlo lukavo , tajno i dugoročno upravljaju procesima u Hrvatskoj. Sada kada je vlada hrvatska, isti ti udaraju lukavo na najmlađu stranku, neiskusnu, kako bi razbili hrvatsku vladu. To rade vrhunski sofisticirano zloupotrebljavajuči neiskusne, ali tvrde domoljube, potom širenjem javnog mnijenja o dijelu njih kao reliktima prošlosti. Nadam se da Radić i Penava to vide i neće dopustiti raspad konačno hrvatske vlade.Put je isi sa kojim su istočne službe razbile HSS, zahvaljujući naivnosti tadašnjih suprotstavljenih lidera koje su sigurno potpomogle i gurnule na vlast te istočne službe jer su znale rezultat "borbe ovnova na brvnu"

BA
Barba56
17:27 24.08.2024.

Zasto ne kazes koji teret iz proslosti nosi , to si duzan , ako nesto znas a nisi prijavio .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije