Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JASNA PORUKA IZ BRUXELLESA

Crnu Goru iz EU upozorili da pazi na odnose s Hrvatskom

29.06.2024.
u 18:30

Od Podgorice se za europski put traži da procesuira ratne zločine na višoj razini te da zaštiti žrtve zločina, što uključuje i kompenzaciju

Ključne riječi

Komentara 38

ZZ
Zo-ZG
19:10 29.06.2024.

Očekujem rezoluciju u kojoj se navodi na je Crna Gora 90-ih sudjelovala u pljačkanju i ubijanju po dubrovačkom području. Logičan slijed.

Avatar ljutapizza
ljutapizza
19:50 29.06.2024.

Znaju oni sve to i ne zanima ih. Njima je očito mjesto u "srpskom svetu" jer su državu prepustili četničkom vojvodi. Nije naš problem. Vratiti oteto. Platiti ratnu štetu. Suditi zločincima. Kompenzirati logoraše. ...i neka ih zauvijek "tamo daleko" ...

Avatar Bruno
Bruno
15:37 30.06.2024.

Crna Gora mora stvoriti svog Pupovca , to je Hrvatsku spasavalo nekoliko puta,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije