Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBAVLJEN PRVI LET

Croatia Airlines uveo novu sezonsku liniju iz Splita

Promet u Zračnoj luci Split
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
08.05.2024.
u 12:58

Croatia Airlines ove sezone povezivat će Split s 21 međunarodnim odredištem, a planiraju napraviti više od 17.200 letova

Croatia Airlines u utorak je obavio prvi let na novoj sezonskoj liniji Split - Istanbul, čime je hrvatski nacionalni avioprijevoznik proširio ovogodišnju mrežu međunarodnih letova iz splitske zračne luke, objavili su iz Croatia Airlinesa.

Na prvom letu iz Splita u Istanbul koji je obavljen zrakoplovom Airbus A319 bilo je 77 putnika, a povratni let Istanbul - Split obavljen je u srijedu ujutro s 31 putnikom. Izravni letovi Split - Istanbul planirani su tri puta na tjedan: utorkom, četvrtkom i subotom, do sredine listopada ove godine.

Croatia Airlines tijekom ovogodišnje sezone povezivat će Zračnu luku Split s 21 međunarodnim odredištem, odnosno 22 zračne luke. Tijekom turističke sezone Croatia Airlines planira povezivati Hrvatsku s ukupno 28 međunarodnih odredišta, odnosno 29 europskih zračnih luka. Zrakoplovi će pritom letjeti na 50 međunarodnih linija. Ukupno je planirano više od 17.200 letova, a u ponudi će biti gotovo dva milijuna sjedala.

 

GALERIJA U Splitu otvorena najviša građevina u Hrvatskoj: 'Sreća da ovaj toranj nije postojao kad sam osvojio Wimbledon'

Promet u Zračnoj luci Split
1/41

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije