NESNOSNE VRUĆINE

Crveni tjedan u cijeloj Hrvatskoj: Ulazimo u najgori dio toplinskog vala, evo kad bi moglo osvježenje

Foto: DHMZ
1/4
11.08.2024.
u 19:46

Toplinski val nastavit će se cijeli idući tjedan. Najgore će biti u četvrtak. Prema sadašnjim prognozama, za cijelu Hrvatsku bit će upaljen crveni alarm, osim za zagrebačko područje

"Sunčano i vruće. Najbolje je držati se hlada i piti mnogo tekućine", tako je danas na X-u savjetovao DHMZ. Hrvatska je ušla u još jedan toplinski val, a vrućine se nastavljaju i idućeg tjedna. "Pretežno sunčano i vrlo vruće. Vjetar slab, uglavnom na istoku i umjeren jugoistočni. Na Jadranu u noći i ujutro slaba do umjerena bura, poslijepodne jugozapadnjak. Na Jadranu će ujutro biti do 28 stupnjeva. Najviša dnevna uglavnom od 33 do 38 stupnjeva.

Toplinski val nastavit će se cijeli idući tjedan. Najgore će biti u četvrtak. Prema sadašnjim prognozama, za cijelu Hrvatsku bit će upaljen crveni alarm, osim za zagrebačko područje. Prema sedmodnevnoj karti, vruće će biti i u subotu, no čini se da je neko zahlađenje ipak na vidiku. 

Foto: DHMZ

Norveška stranica Yr.no, već za nedjelju za Zagreb najavljuje pogoršanje vremena, temperature ispod 30 stupnjeva i kišu koja će se nastaviti i u ponedjeljak te utorak.

FOTO U njemu je porazbijano, slomljeno, iščupano i oguljeno sve što se dalo: A u danima slave bio je hrvatski raj za hedonizam

1/31

 

Komentara 3

RA
racman
15:32 12.08.2024.

Znam da pva jača kiša iza Gospe je gotovo ljeto.

AK
Aka
01:57 12.08.2024.

Mrzim ljeto. U njemu više nema ničeg idiličnog, to je samo pakao koji ide prema 9.krugu...

BO
bogkiše
21:14 11.08.2024.

Jel u četvrtak Ružomberok? Auuuu ispržit će ih 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije