kolinda grabar kitarović

Neću dopustiti da se političke odluke beskonačno otežu

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
23.04.2016.
u 18:44

Sudjelovala je na raspravi Opće skupštine UN-a o ciljevima održiva razvoja, potpisala Pariški sporazum o klimatskim promjenama i na tu temu održala govor

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović za vrijeme službenog posjeta Ujedinjenim narodima u New Yorku komentirala je i aktualnosti u vezi s vladajućom koalicijom. Kazala je da se neće miješati u unutarkoalicijske odnose, ali i da neće dopustiti da se odluke beskonačno otežu, piše HRT.

"Ono što jamčim je da ću biti taj čimbenik stabilnosti koji će štititi ustavno-pravni poredak, ali isto tako neću dopustiti da se odluke beskonačno otežu.  Treba prionuti radu, prionuti poslu", rekla je Grabar-Kitarović u New Yorku gdje je sudjelovala na raspravi Opće skupštine UN-a o ciljevima održiva razvoja, potpisala Pariški sporazum o klimatskim promjenama i na tu temu održala govor.

Predsjednica RH sudjelovala je i u završnom dijelu prve konferencije Udruženja hrvatsko američkih profesionalaca.

>> Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović putuje u Ameriku

Komentara 69

ST
Starotopoljanin
22:32 23.04.2016.

Mogli ste malo vise u clanku napisati,zalosno od novinarcica,izbaci veliki naslov a nista ne kaze.

Avatar kravata
kravata
19:34 23.04.2016.

Gospođo predsjednice hrvatskom i o hrvatskoj jos uvijek vladaju i nareduju isti koji su i prije vladali . Velika vecina poginulih nepismenih, siromasnih i seljaka kako je njih nazvao bivsi premijer bi danas zažalili kad bi mogli vidjeti da suu zabadava poginuli.

MA
Marko1337
10:06 24.04.2016.

Kad vidim kako Predsjednica diže tlak ljevičarskoj gamadi odmah mi je simpatičnija. A još bu 7 godina na toj funkciji. Joj Miki, pa kako će to neki ovdje preživjeti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije