SKORO PET DANA

Čudo u Turskoj: Mladić spašen nakon 119 sati pod ruševinama

Mladić izvučen nakon 119 sati
Foto: Türkiye News
1/4
11.02.2023.
u 10:35

Skoro 120 sati nakon što je prvi potres pogodio jugoistočnu Tursku spasioci su izvukli iz ruševina 16-godišnjeg mladića. Obitelj ga je na površini dočekala poljupcima i zagrljajima

Šesnaestogodišnji mladić živ je izvučen ispod ruševina u turskom gradu Kahramanmarasu 119 sati nakon prvog razornog potresa koji je pogodio Tursku. Spasioci s izvlačenjem krenuli nakon što su ispod ruševina čuli njegov glas. Na snimkama koje je objavio CNN vidi se daje Kamilcan Ağdaş na površinu izvučen s osmijehom na licu i čini se da je u dobrom stanju, a na površini ga je dočekala obitelj koja ga je odmah počela obasipati poljupcima i zagrljajima.

 Njegovu sliku je na svojim društvenim mrežama podijelio i nogometni klub Fenerbahce. "Večeras, u 119. satu i sa suzama u očima, još jednom smo vjerovali u čuda! Čeka nas još puno utakmica, čekamo te Kamilcan", objavljeno je na Facebook stranici nogometnog kluba. Noć prije potresa na spavanje je otišao noseći dres Fenerbahcea jer je dan nakon bila zakazana utakmica te je u njemu i izvučen.


>> VIDEO: Potresna fotografija ganula sve: Otac za ruku držao kćer (15) koja je preminula pod ruševinama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije