RUDNO BOGATSTVO HRVATSKE

Cvjeta istraživanje i eksploatacija nafte i plina: Može li nafta biti 'hrvatski litij'

07.09.2024.
u 06:59

Podaci pokazuju kako se ne ulaže previše u istraživanje potencijala rudnog bogatstva ili otkrivanja novih rezervi jer nema interesa ni države ni investitora, no zato cvjetaju istraživanje i eksploatacija nafte i plina

Komentara 27

OT
otrovnijezik
07:43 07.09.2024.

Na žalost ne može. Davnih 70-tih INA je imala podatke za sva bušenja onda u Jugi i plan što će se iskorištavati a što ne tako da mi ovi bombastični naslovi o ponovnom istraživanju nisu jasni osim pitanja tko uzima novce za nešto što se već zna. Kao drugo, možda bi i imali neke koristi da nismo prodali INU, ovako će korist imati onaj tko je bude vadio a nama mrvice. Opet. Zahvalimo hadezeju na uspješnoj transakciji.

LI
lipa75
08:21 07.09.2024.

Način na koji smo upravljali hrvatskim plinom i naftom pokazuje da je bilo bolje da ih nismo niti imali. A vrijednost dugogodišnjih koncesija koje ima INA je veća nego su je Mađari platili. Realno, INU smo poklonili.

GO
Gof33
08:17 07.09.2024.

nebitna priča za Hrvate i Hrvatice jer INA više nije u HR vlasništvu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije