18.12.2021. u 10:54

Razmišljamo li kako ćemo sutra doći na oči tim ljudima koje danas pljujemo i očekivati da nas (iz)liječe?

Ključne riječi

Komentara 9

RA
radijatori
11:41 18.12.2021.

Ne bi, jer je Hrvatska tada u osamostaljenju i u ratu bila složna, držala do svoje samostalnosti i borila se zajedno protiv neprijatelja i skoro svih vanjskopoličtikih čimbenika, a danas njome vladaju globalističke sluge, s iznimkom predsjednika Milanovića - jedinog državnika nakon Tuđmanovog vremena, koje su jedini uzrok svega lošega u hrvatskom društvu.

ZI
zinegoid
12:35 18.12.2021.

današnji glavni akteri hrvatske politike su u to vrijeme bili pro jugoslovenski orijentirani, tako da odgovor glasi da ne bi imali hrvatsku......

Avatar kenshi
kenshi
16:10 18.12.2021.

Pravo pitanje je kako dugo još možemo imati Hrvatsku budući da se biraju političari koji imaju za cilj živjeti na tuđi račun a biraju ih slični koji imaju istu želju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije