Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VREMENSKA PROGNOZA

Danas sunčano, temperature idu i do 32 Celzijevih stupnjeva

Toplinski val pogodio Split, prolaznici se hlade na razne načine
Ivana Ivanovic/PIXSELL
Autori: vecernji.hr, Hina
05.07.2024.
u 07:34

Uz obalu ujutro burin, zatim umjeren jugozapadni i sjeverozapadni vjetar.

Pretežno sunčano, poslijepodne vrlo toplo, ponegdje i vruće, vremenska je prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za (DHMZ) za petak. Ujutro u unutrašnjosti mjestimice magla. Vjetar na kopnu većinom slab, popodne ponegdje do umjeren južni i jugoistočni. Uz obalu ujutro burin, zatim umjeren jugozapadni i sjeverozapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura između 27 i 32 Celzijevih stupnjeva.

Sutra će biti pretežno sunčano, na Jadranu i vedro te vruće vrijeme. Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni, na istoku te Jadranu i jugoistočni. Jutarnja temperatura zraka od 12 do 17, na Jadranu između 19 i 23 °C. Najviša dnevna uglavnom od 28 do 32 °C.

VEZANI ČLANCI

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije