Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudbonosna DA

Dario Hrebak uplovio u bračne vode sa voljenom Valentinom

Dario Hrebak se vjenčao (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/9
09.02.2013.
u 23:29

Raskošnoj svadbi odazvao se i čelnik HSLS-a Darinko Kosor u pratnji svoje supruge Suzane

Dario Hrebak predsjednik Gradske organizacije HSLS-a Bjelovar večeras je izrekao svoje sudbonosno \"Da\" svojoj voljenoj Valentini u katedrali sv. Terezije Avilske.

Najljepši dar za Valetinovo

Sami osmjesi na njegovu licu najslikovitije dočaravaju njegovu ljubav prema odabranici svog srca, a što je za ovaj sretni novopečeni bračni par ujedno i najljepša moguća uvertira za predstojeći Dan zaljubljenih – Valentinovo. Mladenci nisu krili sreću rekavši kako će ubuduće Valentinovo biti razlog za dvostruko slavlje, s obzirom da će Dan zaljubljenih, izuzev Valentininog imendana pamtiti i po najsretnijem danu u svom životu.

Što više malih HSLS-ovaca

Nakon svečanog obreda vjenčanja uslijedilo je i čestitanje mladencima, kada su im mnogobrojni uzvanici poželjeli vječnu ljubav, zdravlje i sreću, te što više \"malih\" HSLS-ovaca. Među prvim čestitarima bio je i čelnik HSLS-a Darinko Kosor u pratnji supruge Suzane, a ovom blistavom trenutku nazočila je i Dorica Nikolić. Vesela svatovska povorka iz katedrale se uputila u obližnji restoran Šljukin gon, gdje su svati uz iće i piće, te sjajno raspoloženje nastavili slaviti do ranih jutarnjih sati.

Komentara 2

Avatar tkozna
tkozna
15:23 11.02.2013.

Ja biram nešto novo, jer od ovog provjerenog i nezaposlenosti mi se se**

OB
-obrisani-
18:44 12.02.2013.

kaj je ovo mortik bil gejt ilji darko saric kasj pisu zanjega????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije