Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nogometaši na sudu

Darmopil Šaki: Šest kulena bit će mi dovoljno za dugove

euro
arhiva vl
11.07.2011.
u 19:15

Riječ je o razgovoru između Marija Darmopila i Vinka Šake o namještanju utakmica

ZAGREB – "Šest kulena, to će mi biti taman da vratim sve dugove i platim ratu kredita. Zadovoljan sam time", jedna je od rečenica koja se čula na zagrebačkom Županijskom sudu tijekom današnjeg preslušavanja tajno snimljenih razgovora optuženika u slučaju Offside.

Kuleni su šifra za eure (šest kulena je 6000 eura, nap. a.), a riječ je o razgovoru između Marija Darmopila i Vinka Šake o namještanju utakmica. Svjedočio je i Niko Fenjić, koji je promijenio iskaz dan u USKOK-u tijekom istrage.

Komentara 2

RD
red devil
13:06 14.07.2011.

nije Niko Senjić promino iskaz, nego je Uskok formulirao iskaz kako njima odgovara....:P

UT
utvara73
21:38 11.07.2011.

Jedan kulen 1000 eura....to je roba... kupujmo hrvatsko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije