Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FATALNI UDARCI ŠAKAMA

Detalji jezivog ubojstva na Rabu: 'Sve je trajalo nekoliko desetaka sekundi'

Muškarac se zatvorio u kuću u Slavoniji i prijeti, policija okružila kuću
Borna Jaksic/PIXSELL
01.02.2024.
u 13:08

Rapska bolnica navodi da se radi o bolesnicima koji su bili na liječenju u tzv. dobrovoljnom statusu, a tijekom samog liječenja nisu pokazivali neprimjereno niti agresivno ponašanje.

U Županijskoj specijalnoj bolniciza psihijatriju i rehabilitaciju Insula na Rabu u srijedu je nakon verbalnog sukoba jedan pacijent usmrtio drugog udarcima šakama, izvijestila je bolnica u četvrtak.

Specijalna bolnica Insula u priopćenju ističe da je u srijedu oko 20:55 na rehabilitacijskom odjelu u bolesničkoj sobi jedan pacijent napao dugog bolesnika šakama, nakon što mu je drugi navodno uputio prijetnje i pritom mu nanio teške ozljede.

Cijeli događaj zbio se iznenada i trajao nekoliko desetaka sekundi. Unatoč promptnoj intervenciji dežurne službe i poduzetim mjerama reanimacije te dolasku hitne pomoći, bolesnik je preminuo, navodi Insula. Osumnjičeni je u pratnji policije odveden u Policijsku postaju na ispitivanje, dodaje se u priopćenju.

Policijska uprava primorsko-goranska objavila je u četvrtak da je u zdravstvenoj ustanovi na otoku Rabu zatečeno mrtvo tijelo muške osobe, a očevid je u tijeku. Točan uzrok smrti muškarca utvrdit će se obdukcijom, a u službene prostorije policije priveden je muškarac koji se dovodi uvezu s nemilim događajem, navodi policija.

VEZANI ČLANCI:

Rapska bolnica izrazila je sućut obitelji umrlog uz poruku da su svi u bolnici duboko potreseni događajem. Insula navodi da se radi o bolesnicima koji su bili na liječenju u tzv. dobrovoljnom statusu, a tijekom samog liječenja nisu pokazivali neprimjereno niti agresivno ponašanje.

VIDEO Prometna nesreća u Zagrebu

Komentara 1

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
13:12 01.02.2024.

Najvažnije je da bolnica nije ništa kriva. Za to saznanje mi nije trebala kristalna kugla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije