UHIĆEN JE VOZAČ

Detalji nesreće kod Okučana: Poginuli dječak (13) vraćao se s treninga s dvojicom prijatelja

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
24.08.2024.
u 08:57

"Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje i očevid policijskih službenika", istakla je Policijska uprava brodsko-posavska

Dječak (13) poginuo je u petak navečer u prometnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Cage kod Okučana. Na dječaka je nešto prije 21 sat naletio vozač koji je potom napustio mjesto događaja. Nadugo nakon što je pobjegao, muškarac (1974.) je pronađen i uhićen. 

"Operativnim radom policijskih službenika, večeras je uhićen muškarac (1974.) koji se dovodi u vezu kao počinitelj prometne nesreće. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje i očevid policijskih službenika", istakla je sinoć Policijska uprava brodsko-posavska koja je dojavu o prometnoj nesreći zaprimila oko 20.43 sati.  

Kako 24sata neslužbeno doznaju, 13-godišnji dječak bio je član pionira lokalnog nogometnog kluba i vraćao se kući s treninga s još dvojicom prijatelja. Uhićeni muškarac tijekom dana će biti izveden pred županijskog državnog odvjetnika, a potom i pred suca istrage.

 

GALERIJA Ovo su najveće trajektne nesreće u Hrvatskoj
Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
1/23

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije