NA MJESTU POGINUO

Detalji nesreće na A7: 85-godišnjak udario u automobil ispred svog i odbio se u metalnu ogradu

Zagreb: U prometnoj nesreći na čvoru Jankomir poginula jedna osoba
Josip Regovic/PIXSELL
08.09.2024.
u 19:51

U vrijeme prometne nesreće na dionici autoceste A7 bilo je određeno ograničenje brzine i preusmjerenje u drugu prometnu traku zbog vozila u kvaru

Vozač (84) automobila riječkih oznaka je poginuo, a vozačica (22) i putnica (23) iz automobila zagrebačkih oznaka su lakše ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se u nedjelju dogodila na autocesti A7 kod Rijeke. Očevidom je utvrđeno da se nesreća dogodila kada 84-godišnji hrvatski državljanin, vozeći iz smjera Svetog Kuzma prema čvoru Draga, ne koristeći sigurnosni pojas, nije prilagodio brzinu vožnje uvjetima i stanju ceste, izvijestila je policija.

Stoga je prednjim dijelom automobila, unatoč kočenju, udario u automobil zagrebačkih registracijskih oznaka, koje se kretalo u istom smjeru, a koje je vozila 22-godišnja hrvatska državljanka. Njen je automobil od udarca odbačen te je udario u automobil njemačkih nacionalnih oznaka, koji se kretao u istom smjeru.



Automobil 84-godišnjaka se, pak, odbio i zarotirao te udario u zaštitnu metalnu ogradu, a vozač je preminuo na mjestu događaja. Njegovo je tijelo prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci radi obdukcije.

U vrijeme prometne nesreće na dionici autoceste A7 bilo je određeno ograničenje brzine i preusmjerenje u drugu prometnu traku zbog vozila u kvaru. Riječ je o događaju u kojem se, oko pola sata prije prometne nesreće, zapalio i izgorio jedan osobni automobil. Vatra je ugašena,  a ozlijeđenih u tom događaju nije bilo.

VIDEO Prometna nesreća kod Šibenika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije